Hoe het ketogeen dieet je kan helpen bij het bestrijden van diabetes

Mar 15, 21

Hoe het ketogeen dieet je kan helpen bij het bestrijden van diabetes

Ontdek hoe je gewicht kunt verliezen met keto maaltijd shakes. Niet alleen zijn deze shakes een geweldige manier om in te stappen op de keto bandwagon, ze zijn ook goed voor je. Je kunt ze gebruiken om je metabolisme te stimuleren of om zwaarlijvigheid tegen te gaan.

1) Ze zijn een geweldige bron van eiwitten en ijzer. Je wilt geen supplement gaan kopen alleen voor de shakes. Deze shakes bevatten hoogwaardige eiwitten die belangrijk zijn voor gewichtsbeheersing en je zult merken dat ze ook zeer rijk zijn aan ijzer. Plus ze hebben andere mineralen die nuttig zijn voor je lichaam, zoals magnesium en calcium, ook.

2) Ze zijn een geweldige manier om koolhydraten en vet uit je systeem te krijgen. Dit is vooral waar als je diabetes hebt, omdat ze een natuurlijk product zijn dat geen bijwerkingen heeft, in tegenstelling tot andere suikervrije producten. Dit betekent dat je je supplementen op elk moment van de dag kunt innemen, wanneer je maar honger hebt.

3) Ze zijn een geweldige manier om je cholesterol te verlagen. Alleen al door ze als maaltijdvervanger te gebruiken, verwijdert u de slechte vetten uit uw dieet. Ze bevatten plantaardige olie van hoge kwaliteit, wat betekent dat je de gezondheidsvoordelen plukt zonder je zorgen te hoeven maken over de verzadigde vetten en transvetten.

4) Ze zijn een geweldige manier om essentiële vetzuren binnen te krijgen, die nodig zijn voor het goed functioneren van je lichaam. Je wilt je lichaam echter niet beroven van alle voedingsstoffen die het nodig heeft. Gebruik ze spaarzaam, zodat je het niet te veel doet.

5) Ze zijn een geweldige manier om Omega 3 vetzuren binnen te krijgen die goed zijn voor het hart en de hersenen. Ze bevatten ook vitamine E, wat belangrijk is voor gezonde gewrichten en een goede antioxidant.

6) Ze zijn een geweldige manier om vitamine A en C binnen te krijgen.

Afvallen met ketogeen dieet


7) Ze zijn een geweldige manier om mineralen binnen te krijgen. U zult geen tekort aan mineralen meer hebben. Deze shakes zijn een geweldige aanvulling op uw normale dieet. Ze komen ook met kalium en magnesium, dat zijn andere vitaminen die belangrijk zijn voor het goed functioneren van je lichaam. Bovendien zitten er calcium en riboflavine in, wat belangrijke mineralen zijn om de optimale voedingsstoffen binnen te krijgen. Ze bevatten ook chroom en mangaan, belangrijke mineralen voor de hersenen en de stofwisseling van glucose. Ze staan er ook om bekend foliumzuur te leveren, wat belangrijk is voor de goede ontwikkeling en werking van de baby.

8) Ze zijn een geweldige manier om diabetes te bestrijden. Ze zijn een geweldige bron van eiwitten, wat belangrijk is voor de groei. Bovendien bevatten ze choline, wat essentieel is voor het goed functioneren van het zenuwstelsel, wat een belangrijke factor is bij diabetes. Het chroom draagt ook bij tot de verlaging van het glucosegehalte in je bloed. Ze bevatten ook vitamine B12, een essentiële vitamine die ook helpt bij het behoud van een goede stemming van de hersenen, vooral tijdens perioden van stress.

9) U kunt uw eigen supplementen maken. Pak gewoon een van de winkelmerken en maak je eigen. Ze zijn een geweldige manier om de porties in die winkelmerken te controleren. Plus je hebt maar een paar simpele ingrediënten nodig en een gewone blender. Je kunt het ook mengen met yoghurt. Het is gemakkelijk om de wei met de yoghurt te mengen. Je hoeft alleen maar de aanwijzingen te volgen bij het mengen. Het enige wat je nodig hebt is een gewone blender en een blenderzak. Bovendien kun je die gezonde supplementen van tevoren maken en ze dan klaar hebben voor de volgende dag wanneer je ze nodig hebt. Het is een geweldige manier om je leven gemakkelijker te maken.