over ons

Sinds de start van de Corona crisis zijn wij al bezig met MyShaky. Veel kennissen en vrienden kwamen ongewild thuis te zitten en onze eigen situatie was niet veel anders. Gevolg extra corona kilo's en weinig beweging. Al sinds 2010 spraken wij over het starten van een bedrijf in “gezondere” voeding.
Waarbij smaak en gemak de basis moeten zijn.

Zeker moesten er verschillende soorten Shakes als startpunt dienen.
Wij waren al fan van complete maaltijd shakes, maar het viel ons op dat je daar niet of weinig van afviel. En als je niet voldoende beweegt kom je er zelfs van aan. Wij zijn toen gaan kijken of dit niet anders kon en kwamen o.a. bij het Keto dieet uit. Dit is een dieet waarbij je eet met een verdeling van 70% vetten, 20% eiwitten en 5% koolhydraten. Na dit een tijd uitgeprobeerd te hebben bleek dat dit dieet uitermate geschikt is voor mensen die veel op de weg zitten, thuis werken en graag willen afvallen. En zeker voor mensen die al veel dieetvarianten hebben uitgeprobeerd, zonder gewenst resultaat.

Omdat we zelf erg enthousiast hierover zijn geraakt besloten we met deze Shake te beginnen. Het is niet altijd gemakkelijk om onderweg, in de winkel of online eten te vinden met de juiste verhoudingen voor het Keto dieet, dus zoals eerste zijn wij met dit probleem aan de slag gegaan.

Resultaat? In 2021 hebben we onze eerste Shake gelanceerd.

Een complete maaltijd shake die aan alle eisen voldoet van het Keto dieet en zelfs voldoende vitamines en mineralen bevat.

Door gebruik te maken van 1 of 2 shakes per dag, daarnaast normaal te eten volgens de Keto waarden, kom je snel in ketose en kan het vet verbranden van start gaan.

De meeste mensen hebben al na 10 dagen een fantastisch resultaat! 

Onze 1e Shake moet je aanlengen met water, waarbij de juiste voedingswaarden zitten in de juiste Keto verhouding. Je kunt dus geen fouten maken door te veel koolhydraten te nemen en je zit wel 3 tot 4 uur vol van onze Shake. 

Als start-up willen we graag groeien samen met onze klanten. Samen ons merk opbouwen en de beste producten ontwikkelen en toevoegen.
We willen met onze maaltijd shakes bij dragen aan een gezonde levensstijl, waarbij we niet alleen meer aankomen, maar juist weer afvallen en zo een stuk gezonder leven. Iedereen in de juiste balans! 

Vragen over bestellingen

Heb je een vraag over een bestelling? Neem dan contact met ons op per e-mail of via het contactformulier. Vermeld daarbij het bestel- of factuurnummer voor een snelle afhandeling.

T: 06 29066280

E: info@myshaky.nl

Larekamp 9

3921 EG Elst

KvK: 82222398

BTW: NL862382488B01