Retourneren en verzending

Informatie rondom garantie & retour

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die vóór 11.00 worden gedaan van ma-za, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden, met uitzondering van zon- en feestdagen. Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 4,95 voor bestellingen onder de € 65,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@myshaky.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf   
duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. 

Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
Garantie

Wij geven om de kwaliteit van onze service en producten en doen ons best om deze in topconditie bij je af te leveren. Aangezien we deze producten niet zelf afleveren, maar door een vervoerder hebben we de aflevering niet volledig zelf onder controle. Mocht het pakket en/of de bestelling kapot gaan tijdens transport dan is het mogelijk dat je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Liever horen we dit echter zo snel mogelijk zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Identiteit ondernemer

MyShaky VOF
Larekamp 9
3921 EG  Elst
Nederland
info@myshaky.nl
06 29066280
KVK 82222398
BTW NL862382488B01