Veelgestelde vragen

Meer vragen? Gebruik dan de contactpagina om een bericht te sturen. We helpen je graag!

ALGEMEEN

Wat is MyShaky?
Gemakkelijk afvallen met een keto maaltijd vervanger. MyShaky is voeding waarin alles zit dat je lichaam nodig heeft om gezond te zijn en af te vallen. Onze shake is samengesteld volgens de wetenschappelijke keto indeling (70% vet, 20% eiwit en 5% koolhydraten) Meer informatie over MyShaky vind je hier.
Waar komt MyShaky vandaan?
Wij zijn een jong, Nederlands bedrijf. Onze producten zijn ontwikkeld samen met voedingsdeskundigen volgens de allerlaatste stand van onderzoek en worden geproduceerd in Nederland.
Wanneer kan ik het beste MyShaky gebruiken?
Wij raden aan om MyShaky als ontbijt en lunch te gebruiken. Zodra je in ketose zit heb je na gebruik van een maaltijd shake zo’n 3 tot 4 uur geen honger. Meer informatie over MyShaky vind je hier.
Waar worden MyShaky shakes gemaakt?
Onze maaltijd shakes worden geproduceerd in Nederland. Alle orders worden verpakt in, en verstuurd vanuit, ons hoofdkantoor in Elst.

PRAKTISCH

Ik heb diabetes
Uit medisch onderzoekt blijkt dat een keto dieet heel goed past bij mensen met diabetes. MyShaky is niet klinisch getest voor deze medische condities. Omdat wij echter geen medisch advies mogen geven, is het beter om dit bij twijfel te bespreken met je arts.
Hoe moet ik MyShaky producten maken?
Meet 250ml water af of zoals wij het graag drinken( iets dikker als een echte shake) ongeveer 200 ml en voeg daar 55 gram MYSHAKY aan toe. Schud de beker goed en zet deze indien gewenst, voor een koude shake, even 10 min in de koelkast. Zie ook ons fimpje.
Hoe moet ik MyShaky producten bewaren?
Bewaar MyShaky-producten het liefst op een koele, donkere plaats zoals een kast of een kelder. Zo weet je zeker dat ze goed blijven tot de aangegeven vervaldatum Mijn producten zijn over datum, kan ik ze nog consumeren? Wij raden af om na de aangegeven vervaldatum onze producten te consumeren. Je kunt het op eigen risico proberen, maar check altijd eerst of de geur, kleur of smaak in orde zijn.
Gratis beker?
Bij je eerste bestelling zorgen wij ervoor dat je een gratis shaker ontvangt, hier hoef je niks voor te doen. Wil je extra shakers willen bestellen, dan kun je dat eenvoudig doen in je mandje.
Hoe zit dat met mijn stoelgang?
We hebben de shakes van MyShaky voorzien van de juiste verhouding voedingsstoffen, vetten, eiwitten, koolhydraten en een hoge hoeveelheid vezels voor een gezonde stoelgang

VERZENDEN

Waar leveren jullie allemaal?
We verzenden op dit moment alleen in de Benelux en op speciaal verzoek daarbuiten.
Met wie verzenden jullie
In de Benelux verzenden we met DPD, *PostNL, BPost *PostNL gebruikt soms lokale transporteurs, zoals Hermes etc. In Nederland verzenden we ook met Budbee (avond bezorging.)
Wat zijn de betaalmogelijkheden
We accepteren iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay.
Hoe lang duurt de bezorging
Wij bezorgen in Nederland en België na ongeveer 1-2 werkdagen vanaf de dag van je bestelling plaatst. Je ontvangt bij je bestelling een e-mail met een Track and Trace code. Met deze code kun je altijd volgen waar je bestelling is. Verzendkosten. Tijdens het bestellen heb je de keuze welke verzendservice je wilt gebruiken.

VOEDING

Eet ik heel de dag shakes?
MyShaky shakes zijn opgebouwd volgens de keto methode. Dit zijn 70% vetten, 20% eiwitten en 5% koolhydraten. Er zitten vitamines en mineralen en vezels in de shakes verwerkt waardoor. Onze samenstelling geeft de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en je zou het als een volledige maaltijd kunnen vervangen. MyShakes shakes zijn prima te combineren met ander eten. Denk aan het ontbijt en de lunch en je kan bijvoorbeeld in de avond normaal (KETO) eten. Let wel op dat het “normale” eten ook voldoet aan de keto waardes. Er zijn veel keto recepten online te vinden. Alleen op deze manier blijft je lichaam in ketose en ga je over op de vetverbranding. KIjk op onze site voor onze sugesties. Wij adviseren je om onze voedingswaardetabellen te bekijken om te zien wat het beste bij je past. Mocht je twijfelen, bijvoorbeeld omdat je medische situatie een specifiek dieet vereist, neem dan altijd eerst contact op met je huisarts of diëtist.
Afvallen met MyShaky
Wij zijn MyShaky gestart met het idee dat afvallen ook makkelijk kan zonder honger te hebben. Naast een keto maaltijd vervanger is het ook aan te raden om te sporten of in ieder geval voldoende te bewegen, bijvoorbeeld te wandelen. We adviseren ook de voedingswaarden van de shakes en normale maaltijden bij te houden in een app zoals Yazio of MyFitnessPal
Voeding suggesties
De MyShaky shakes zijn er lekker en je zou alle maaltijd kunnen vervangen met de shakes, maar ons advies is om een combinatie te maken. Ontbijt en lunch met een shake en een keto maaltijd in de avond. Op die manier heb je zowel zoete en zoute maaltijden op de dag en gaan de shakes niet snel vervelen.
Kan iedereen maaltijdshakes gebruiken?
Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Kinderen, mensen die medicijnen gebruiken of die een medische aandoening hebben, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, dienen hun arts te raadplegen voordat ze MyShaky willen gebruiken.

Ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking. Na opening beperkt houdbaar. Bewaar in een koele, droge plaats; beschermen tegen zonlicht en hitte. Dit product is vervaardigd in Nederland - Europa.
Zijn jullie shakes VEGAN?
Op dit moment zijn onze shake NIET vegan. Tijdens de ontwikkeling bleek dat de smaak van met melk eiwitten (Lactose) lekkerder was dan die van Vegan. We willen ook graag een vegan variant maken in de toekomst.